överaskning

trevlig överaskning väntade mig när jag gick in på mitt rum för att hämta kudde och täcke , den svarta väskan som jag köpte förut hade landat hemma hos mig . redan , gick fort . glad blev jag .

uää

åh , jag ä'r fortfarande grymt otaggad . men inte lika sur , inte så enkelt när alla andra i klassen är ungefär precis lika otaggade .  vem vet. nej . jag är bara irriterad , eller trött kanske man ska säga . sov inte ens sju timmar i natt . daame sex and the city !

jeans från tigerofsweden . topp från MQ , kofta från hm , skor från dinsko

skola


utanför skolan, ganska snabb dag idag . teambuilding också . nu käkar jag glass

gråter

satte på lite gammal musik och vipps så rann tårarna nerför kinderna . så mycket saknad inom mig .



fulaste flickan i världen

 

fulaste flickan i världen med världens bästa håkan hellström

söndag







bilder från i söndags . antar att man får bjuda på fula bilder på sig själv ibland ,. haha

råfiskvsdonken

i detta slag vann hederliga mcdonalds . jag, elin, mathilda, sanna och hg tog oss lite pommesfrites och cola med massa sugrör på varandra , bildförklaring kan komma senare . sen gick vi hem till hg , och halv sov , haha. spelade guitar hero, var ute i vinden , hade det trevliggt med hans "kotte" , codeword , mint smak , jättegott . sen så halvsov vi ännu mer , och sen åkte vi hem . mysig sista dag på sommarlovet , nu är jag trött . sleepp. vi skrev å¨hgs tack med , hoppas d inte regnar bort . tak och tak , ballkong . haha



det får bli en bild på elin , ska ladda in från min kamera nu . (som jag självklart inte tog med , dummadumma)


råfisk

nu ska jag hoppa in i duschen , sedan ska jag möta upp allt konfirmations folk i zinken för sushi . kommer bli trevligt . sista dagen på sommarlovet .. ack

seeyou


bio


kom hem för ett litet tag sen från nattbio i tanto med wayne , clara , hg, sanna , miranda (?) , hanna , yunna, katta och andra , varför ska det vara så svårt med namn . tillsammans såg vi iallafall , haha helt random och jätteskön . mysigtmysigt , fick sitta och knåda in sig i alla för att hålla värmen , speciellt när en filt försvann .



johan och yunna från SMK


smk

igår kväll var på SMK , indie kväll ,  super kul med massa människor , sen hem till hg , ruben lyfte in mig i en dusch i en park så min sko blev helt blöt , haha , höjdpunk tändå när dom satte på känn ingen sorg för mig göteborg under konseren , mycket härligt att vara med ett gäng riktiga håkanfans . sen hemn till mig och vakna av att alice sätter på markolios ingen sommar utan reggae på högsta volym utanför mitt rum samtidigt som hon försöker  sjunga med . nu ska jag fota lite , med min kamera som har blivit lagad :D


beauty









bilder från promenaden . jag gillar dom



 


tjuv

ja har alldeles för mycket bilder än vad jag kan lägga upp , vilket känns tråkigt . min mappar bara fylls på och fylls på men får inte chansen att lägga upp dem . så nu tar vi lite bilder här









lite random valda bilder. jag gillar dom. jag älskar att fota. för femtielfte gången . och för inte den sista . köpte just en väska på tradera by the way , 46 spänn gick d på . ciaaao


två versioner av syster


älska

hihi är konfirmerad nu också ! imorse så var d gudstjänst , sen så åkte vi och fikade , fick en ny tröja också från mq . annars så har jag fotat , fotat och fotat hela dagen . på allt möjligt . drog också med min syster ut i trädgården och fotade henne . så söt som hon är . (: här kommer lite bilder .










YES !

tacktacktack , bredbandet fungerar igen . känner sig lite lost när man inte kan gå in på datorn. idag hade vi igen ingen spanska så jag och julia gick en promenad , tillsammans med min kära nikond60 också , så har en massa bilder på massa fina blommor. skulle vilja lägga upp allihopa , men skulle ta allt för stor plats. kunde göra en till blogg.. haha . nej d ska jag inte . har allt som allt 7 bloggar , hemliga som inte hemliga, aktiva och inte särskilt aktiva.







börjar med tre bilder , inte så mycket blommor . det finns på resten av de 80 bilderna , haha . blandat med gata, gräs, löv. det bara från idag. som sagt , jag älksar att fota


laatish


just just kkommit på hur man gör såna här roliga spegelbilder i photoshop så blir lite såna . haha
strumpbyxor , uppenbarigen , svart kjol under från hm, randig tröja från stadium , race marin och sen blå kavajnfrån hm divided . svart ballerinas från din sko.


natten



kom tillbaka ändå , inte dagens men för nåndag sen.
vittröja topshop, kjol hm, strumpbyxor från någonstans, svarta gladiatorssandaleer från dinsko.

gonatt , gympa 08.05 imorgon bitti . lycka till


sweet



goooddamn music ! sweet


återigen

jag har ännu en gång spatserat i den långa rosa klänningen , denna gången framför alla "männen" i släkten också . terigen så blev jag 1,80 och kollade ner på alla där uppifrån . och återigen , långklänning är inte min grej .
smaskig middag , grillat med jättegott kött , sås , potatis och allt där till . även en systemkamera tillhörande en viss morbror , som jag bara satt och njöt och höll i . och fotade såklart.
hör lite långsamma steg nu , vilket innebär att mormor och morfar är påväg hit . eftersom dom råkar sova i det rummet som datan står i . osis . så blir väl sängen nu , :o, men ska ju upp tidigt imorn för att bege mig till stockholm igen . kära kära stockholm . mamma skrämde mig lite och sa att , du ska vi inte flytta till borås . om vi skulle göra det , då skulle min familj ha ett barn mindre . storstads flicka , alltid storstadsflicka . även fast jag älskar att komma bort och åka ut på landet , ner hit , så är ju att komma hem alltid bäst .

nej nu måste jag sova , annars råkar jag ut för morföräldrarnas vrede . läskigt


my love



borde starta en tävling , hur många inlägg man kan skriva innan en middag . istället så säger jag bara stort hjärta till håkan hellström


långt och rosa

igår när jag och min mor kom tillbaka hit , så var det bara tjejerna hemma . girls night . vilket innebar , jag , min mamma , min "moster" charlotte , och min andra "moster" lotta . + lillasyster , och william som inte riktigt räknas eftersom han i vanlig ordning sov .
anyway . lotta börjar snacka om att det är synd att hon inte är intresserad av mode , för nästan allting passar på henne , charlotte kommer in på något sätt , och vi fr upp ämnet den nya klänningen som lotta fått av min mormor. lotta har lovat att visa den på , men orkar inte för tillfället . mamma försöker övertala mig att prova den , jag övertalar istället charlotte .
där var den , lång och rosa . med ganska hög hals , med paljetter , såg vädigt .. öh .. chic ut . mamma och lotta ger sina lovord . sen , så lyckas dom övertala mig att prova den med . där står jag , känner mig ungefär 1,80 i den långa klänningen , är väl 1,70, och känner mig som en present. blandad med grekisk prinsessa , eller gudinna , en rosa gudinna , med tunga steg går jag ut , med charlotte som håller ordning på det som sitter lite för löst bakom mig , till en väntande mamma och moster .
mamma älskade det , moster också . jag själv måste väl säga att lång klänning inte riktigt är min grej , speciellt inte en sådan smal . men det var en upplevelse !


upps

måste glömt , the dream number one just nu är en systemkamera ! en nikon d40x , eller en nikon d40, d80 . gaash . :d

.. and im a candy freak .


jag

läste just ellens blogg, och gud vad jag måste hålla med henne.

Sanningen, vad är det med den som skrämmer oss. Varför gömmer vi oss och undviker de tilfällena där vi ställs inför vår egen sanning för att slippa ljuga.
I bloggen,. jag kanske verkar glad, lycklig och nöjd. sanningen , ibland kanske där. men oftast en helt annan innombords. Jag skulle vilja säga sanningen , men en mur som jag bygger runt mig stoppar mig. Så har det alltid varit. varför?
för att man började med att inta göra det, och sen fortsatt så. för att folk inte ska tycka synd om dig? så att man kan verka som alla andra. Om man hade börjat med att berätta exakt sanningen , sina tankar och tycke, så skulle man inte ha något problem med det . men nu när man har byggt den trygga muren runt sig, så krävs det mod att slå igenom den .
Ibland så lever man så mycket , bort från sanningen att man glömemr att den finns där. lever efter ett annat ja , en annan värld . glömmer det man gömmer.
jag vill vara helt ärlig, óch jag tänker vara det. för att starta , helt ärligt . så blir jag skit skraj av att tänka på det.
men sen, i vilka tillfälllen kan man berätta sanningen? i vilka fall så mår man kanske bättre av att hålla tyst . sanningen är kanske bäst i en liten mängd.

min sanning , min egen innersta sanning. lycklig måste jag säga att jag är, alltid ? det varierar. min egen hemliga sanning, redo att komma ut . kanske i viss del. Min pappa. min pappa är en del av min sanning, en blandad sanning . I bland är min pappa den bästa , vi är så lika så vi har så mycket gemensamt. så mýcket att prata om.
det ä'r inte det som är sanningen , utan det är den halva delen . När pappa inte är så där, när han inte är den pappan som jag känner.
Min sanning, min pappa har en slags sjukdom, som vi inte riktigt vet vad än , förmodligen något slags manodeprission.
I all år har han haft det, och i alla år har vi mått dåligt när han blir sån . han blir en annan person, inbillar sig saker som vi inte har sagt, blir uppskruvad, arg och sen så efter så kan han ibland bara glömma allt.
i alla år har det varit så, inte alltid ¨på samma sätt . utan såklart det ändras .
i denna blogg så skrev jag innan jul , att nu är det slut . mina föräldrar ska skiljas. så har det varit många gånger . men aldrig blivit så helt . kanske det är på gång i gen nu, eller så överlever det ännu en tidsperiod.
det kanske inte märks utåt , man skyddar sig, hemskt nog så vänjer man sig, man tänker inte på det och försöker ignorera det.

för att göra något , för alla dom som också har det svårt . väljer jag att denna gång säga sanningen , för att andra ska kunna våga göra samma sak. för att andra ska kunna känna igen sig , för att andra ska veta vad det handlar om . även om man själv känner sig sårbarare än någonsin utan den biten i muren som skyddar än .

det är min hemlighet, en av flera, jag är feg, skitskraj för vad folk ska veta om mig, och sanningen gör ont, även om man lindar in den lite och förmisnkar den. men väljer att berätta detta . för alla andra som också har d svårt. det är för er



oskuldsfulla,  bekymmerlösa vita blommor


RSS 2.0